Μετά τον σάλο που ξέσπασε από το βίντεο που ανέβασε στο Instagram με την κοπέλα που συνάντησε σε κατάστημα εστίασης, κάνοντας προσβλητικά σχόλια για το βάρος της και τις ενδυματολογικές της επιλογές, ο Τάσος Ξιαρχό νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο γνωστός χορογράφος τις τελευταίες δύο μέρες απέχει από το Instagram, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης είδαμε μια τεράστια αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό. Πιο συγκεκριμένα όλες οι αναρτήσεις τους, εκτός από την τελευταία, εξαφανίστηκαν. Μάλιστα στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Τάσος Ξιάρχο έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια.

Θυμίζουμε πως ο μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του χορογράφου μίλησε στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστώ. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ