Στις κάλπες προσήλθε ο Νίκος Αναστασιάδης έχοντας στο πλευρό του τα τέσσερα εγγόνια του, ΆντηΝίκολαΓιώργο και Νίκο, τις κόρες του αλλά και τη σύζυγό του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι σήμερα είναι γιορτή της δημοκρατίας αλλά αν θέλουμε να είναι πραγματική γιορτή κανείς δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Τόνισε την ανάγκη η βούληση του λαού να ασκηθεί όπως πρέπει.

Πλέον είπε θα έχει συμβουλευτικό ρόλο και από εδώ και πέρα θα απολαύσει την οικογένεια του. Κληθείς να πει για το γεγονός ότι ο εγγονός του, Άντης πλέον ψηφίζει, είπε ότι η άλλοτε μασκότ του πλέον ψηφίζει.

Ο Άντης, ο οποίος πλέον είναι 18 ετών, είναι ο γιος της Έλσας Αναστασιάδη και του Γιάννη Λούτσιου αλλά και μεγάλη αδυναμία του παππού του, Νίκου Αναστασιάδη, στον οποίο η μεγάλη ομοιότητα είναι εμφανής.

Ο Άντης δίπλα στον παππού του το 2023

Ο μικρός Άντης από ότι φαίνεται αποτελεί το “γούρι” του Προέδρου, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει παλιότερα αφού τον είχε συνοδεύσει και το 2013, τόσο στην προεκλογική αναμέτρηση, στην κάλπη όσο και στην τελετή εγκατάστασης του Νίκου Αναστασιάδη στο Προεδρικό.

Η προηγούμενη εμφάνισή του ήταν το 2018 όταν ο παππούς του ήταν Υποψήφιος Πρόεδρος για τη Δημοκρατία.

Ο Άντης στο πλευρό του παππού του το 2018

Ο Άντης στο πλευρό του παππού του το 2013 στην πρώτη του υποψηφιότητα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ