Ταξίδι με τον σύζυγό της έχει πραγματοποιήσει η Μαριέττα Χρουσαλά, με τους δυο τους να επιλέγουν την Αμερική για την απόδρασή τους.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μας έδωσε μια πρώτη γεύση από το trip, ωστόσο με νέες δημοσιεύσεις στα social media μας ταξίδεψε στο Νιαγάρα Ποταμό και οι εικόνες είναι συγκλονιστικά όμορφες.

Με τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, η Μαριέττα Χρουσαλά απαθανάτισε και βιντεοσκόπησε τις στιγμές, ενώ η ομορφιά του ποταμού αναδεικνύεται στο έπακρον. Ο Νιαγάρας είναι ποταμός της βόρειας Αμερικής, που συνδέει τις δύο λίμνες, Ήρι και Οντάριο και έχει μήκος 58 χιλιόμετρα, ενώ καλύπτει μια περιοχή 684.000 τ.χλμ.

Όπως είναι λογικό, το να βλέπεις ένα τέτοιο θέαμα από κοντά είναι κάτι μαγικό και μια εμπειρία που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν. Η Μαριέττα Χρουσαλά, λοιπόν, βοήθησε με τον τρόπο της αναρτώντας στιγμιότυπα στα social media που διατηρεί.

Ακόμη, έκανε ένα Insta story στο οποίο φαίνεται πόσο πολύ απολαμβάνει τις στιγμές που ζει. Ο Νιαγάρας πρωταγωνιστεί και εντυπωσιάζει αναμφισβήτητα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ