Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής υποδέχτηκαν την κορούλα τους στις αρχές Δεκεμβρίου και η ζωή της πλέον έχει πάρει άλλο χρώμα. Η επιχειρηματίας και youtuber είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τώρα μοιράστηκε βίντεο με τις εμφανίσεις της και τις ςνδυματολογικές επιλογές της.

Η Μαίρη με αέρα μοντέλου και χαρούμενη διάθεση εξέπληξε τους followers της, και τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια που επέλεξε ήταν εντυπωσιακά.

Η Μαίρη Συνατσάκη, όταν ήρθε η κόρη της στη ζωή, μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία και ανέφερε: «Βγήκαμε απο το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή.
Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω,
ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της
».

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε γενέθλια πρόσφατα και έγινε 38 ετών. Η δδημοσίευσή της για τα γενέθλιά της συγκίνησε αρκετούς, καθώς μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Ο Ίαν Στρατής και η επιχειρηματίας απολαμβάννουν κάθε στιγμή με την κόρη τους, ενώ νονοί της μικρούλας θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου κι ένας φίλος του τραγουδιστή.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πώς φωνάζει την κορούλα της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ