Μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η βασίλισσα της ποπ Madonna παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Λίγες μέρες αφότου εμφανίστηκε στην τελετή απονομής βραβείων Grammy και προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις που αφορούσαν την εμφάνισή της, η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με ένα μαύρο μπουφάν, κοτσιδάκια και ένα μαύρο καπέλο jockey.

Η Madonna παραδέχτηκε ότι έχει προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις

 «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει υποχωρήσει. Lol». έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Βέβαια, δεν αποκάλυψε ακριβώς ούτε τι είδους επέμβαση έκανε ούτε πότε υποβλήθηκε σε αυτή.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι αντιδράσεις στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση ήταν έντονες αφού πολλοί έκαναν λόγο για μία αγνώριστη Madonna.

«Η Madonna φαίνεται “ανανεωμένη” », σχολίασε κάποιος ειρωνικά με έναν άλλον να σημειώνει: «Η Μαντόνα δεν μοιάζει ακριβώς με τη Μαντόνα». «Η Μαντόνα πρέπει να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις και να δεχτεί το γεγονός ότι μεγαλώνει. Είναι σχεδόν αγνώριστη σε αυτό το σημείο» ήταν κάποια από τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ