Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Madonna μοιράστηκε μια σειρά εικόνων με άκρως sexy διάθεση, ενώ σε κάποιες από τις πόζες της αποκαλύφθηκε η θηλή της.

Το instagram αποφάσισε να κατεβάσει τις λήψεις αυτές, όμως η Βασίλισσα της pop τις δημοσίευσε ξανά, και παράλληλα έγραψε ένα κείμενο όπου τα βάζει με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και κάνει λόγο για σεξισμό. Ωστόσο, οι εικόνες που επαναδημόσιευσε είχαν μια μικρή καρδιά στη θηλή που στις προηγούμενες αναρτήσεις φαινόταν.

«Αναδημοσιεύω φωτογραφίες που κατέρριψε το Instagram χωρίς προειδοποίηση ή ειδοποίηση….. Ο λόγος που έδωσαν στο manaagement μου που δεν χειρίζεται τον λογαριασμό μου ήταν ότι ένα μικρό μέρος της θηλής μου εκτέθηκε», έγραψε στη λεζάντα.

Και συνέχισε: «Είναι ακόμα εκπληκτικό για μένα ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει να φαίνεται κάθε εκατοστό του σώματος μιας γυναίκας εκτός από μια θηλή. Λες και αυτό είναι το μόνο μέρος της ανατομίας μιας γυναίκας που θα μπορούσε να σεξουαλοποιηθεί. Η θηλή που τρέφει το μωρό!».

Η Madonna δεν σταμάτησε μόνο εκεί: «Δεν μπορεί η θηλή ενός άντρα να θεωρηθεί ερωτική;;!! Και τι γίνεται με τον κ@λο μιας γυναίκας που δεν λογοκρίνεται ποτέ πουθενά. Ευχαριστώ που κατάφερα να διατηρήσω τα λογικά μου μέσα από τέσσερις δεκαετίες λογοκρισίας…… σεξισμός……ηλικιασμός και μισογυνισμός».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ