Μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποίησε η Lady Gaga για την βρετανική και ιταλική Vogue και η διάσημη star μίλησε για το “House of Gucci” στο οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

H τραγουδίστρια ενσαρκώνει την “μαύρη χήρα” Patrizia Gucci, η οποία δολοφόνησε τον σύζυγό της, κληρονόμο της αυτοκρατορίας Gucci. Μάλιστα, η Patrizia είχε καταδικαστεί σε 29 χρόνια φυλάκιση για την πρόσληψη του δολοφόνου που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της Maurizio Gucci. Ωστόσο, ένα από τα φωτογραφικά “κλικς” θέλει την Gaga γυμνή σε ένα ασπρόμαυρο σκηνικό!

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω το ρόλο και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής. Μιλούσα με προφορά (ιταλική) για εννέα μήνες μετά από αυτόΕίχα κάποια ψυχολογική δυσκολία κάποια στιγμή προς το τέλος των γυρισμάτων. Είτε ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, είτε στα γυρίσματα, ζούσα και μιλούσα όπως εκείνη», δήλωσε η Gaga.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Lady Gaga ανέφερε: «Εκτός κάμερας δεν έσπασα ποτέ. Μου ήταν αδύνατο να μιλήσω με ιταλική προφορά ως ξανθά. Έπρεπε αμέσως να βάψω τα μαλλιά μου και άρχισα να ζω με έναν τρόπο που ό,τι κοιτούσα, οτιδήποτε άγγιζα, έβλεπα μόνο χρήματα. Παρατήρησα ότι η Patrizia αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα. Γοητεύτηκα από το ταξίδι αυτής της γυναίκας».

«Εύχομαι να μην δοξάσω κάποιον που θα διέπραττε φόνο. Αλλά θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στις γυναίκες που έγιναν ειδικές στην επιβίωση. Ελπίζω πως οι γυναίκες θα το δουν αυτό και θα υπενθυμίσουν στους εαυτούς τους να σκεφτούν διπλά το γεγονός ότι οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν άλλους. Υποδυόμενη αυτό το ρόλο, συνειδητοποίησα πως όταν σκοτώνεις κάποιον άλλο, στην πραγματικότητα σκοτώνεις τον εαυτό σου», συμπλήρωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ