Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του γιου τους στη ζωή. Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο στις 6 Ιανουαρίου και απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα.

Η Κωνσταντίνα μοιράστηκε βίντεο με το δωμάτιο του Βλάσση, όπως θα ονομαστεί ο γιος της, και μάς εντυπωσίασε με τη διακόσμηση και το γούστο της.

To θέμα του δωματίου του μικρούλη είναι η ζούγκλα και τα χρώματα γήινα και απαλά. Η κούνια, τα έπιπλα και τα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί είναι καλαίσθητα. Το δωμάτιο του γιου της είναι φωτεινό!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της με ένα τρυφερό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.
Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας
», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ