Μία παλαιότερη φωτογραφία της κόρης της, Αέλιας, μοιράστηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια και τρυφερή μητέρα δύο παιδιών, της Αέλιας, 9,5 ετών και του 4χρονου Αρίωνα ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία η μικρούλα φορά στα αυτάκια της, δύο κερασάκια.

Στο γλυκό που στιγμιότυπο που ανάρτησε πρώτη φορά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η ίδια μοιράστηκε τις αναμνήσεις που της προξενεί η εν λόγω φωτογραφία και ανέφερε πως με αισιοδοξία και υπομονή όλα θα γίνουν όπως πριν.

“Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ. Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη”

Τι κι αν το πρόσωπο της μικρής δεν απεικονίζεται στην εικόνα καθαρά, από τα χρώματα και μόνο αντιλαμβανόμαστε πως η Αέλια έχει πάρει από τη μητέρα της.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ