Μετά το απίστευτο περιστατικό μεταξύ Snik και Light στα MAD VMA 2022, πλήθος κόσμου εξέφρασε την άποψή του, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μην προβληθεί ξανά κάτι σχετικό με τους τράπερς στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Με το που θα τελειώσει όλο αυτό το story, τελειώνουν αυτοί. Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα στην εκπομπή, ούτε τα τραγούδια τους. Εγώ δεν θέλω τίποτα, για τις σχέσεις τους, τις κοπέλες τους, τελείωσε… Όχι ότι πουλάνε κιόλας. Ο Snik μόνο πιο παλιά. Είναι δυνατόν; Αντί να πει συγγνώμη κάθεται και λέει ότι εγώ τον έδερνα κι αυτός καθόταν και τις έτρωγε;», δήλωσε φανερά ταραγμένη στον αέρα της εκπομπής της.

Snik

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, επισήμανε: «Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις εδώ και δεν με νοιάζει σε ποια δισκογραφική εταιρεία είναι τα παιδιά, αλλά καλό θα ήταν ή να τους μιλήσουν ή να τους αποβάλλουν τελείως».

Ο Snik και o Light κατάφεραν να αμαυρώσουν τη βραδιά των φετινών MAD VMA, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε από την εκδήλωση και αποθεώθηκε. Παράλληλα, κοινοποίησε τα συναισθήματά της με μια δυνατή ανάρτηση.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ