Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το HELLO! Fashion και παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα, αποκαλύπτωντας πτυχές της προσωπικής της ζωής και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδάκι. Παράλληλα, αποκαλύπτει και πως χρησιμοποίησε υπέρ της το bullying που έζησε στον επαγγελματικό χώρο.

Όσον αφορά το κεφάλαιο ”παιδί”, δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος», ανέφερε η τραγουδίστρια, η οποία βιώνει την ευτυχία στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία, ενώ παράλληλα έκανε μια σπάνια αναφορά στον σύντροφό της και τι την κάνει ευτυχισμένη: «Ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και τα πιστεύω του. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Σε άλλο σημείο η Ελένη Φουρέιρα επισήμανε: «Θέλω να κάνω πράγματα που με εξελίσσουν. Διαβάζω πολύ, είμαι αρκετά spiritual και δουλεύω με τον εαυτό μου και σε εσωτερικό αλλά και σε εξωτερικό επίπεδο. Δεν μου αρέσει η υπερβολή, αλλά θεωρώ σημαντικές τις βελτιώσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ωραία».

Σε ότι έχει να κάνει με την δουλειά της, μιλάει από καρδιάς και δηλώνει ότι «Νιώθω πολύ όμορφα. Η δουλειά μου με καλύπτει κυρίως συναισθηματικά, με γεμίζει ενέργεια, φως και δύναμη. Είμαι πάντα ο εαυτός μου και κάνω σόου που με εκφράζουν. Προσπαθώ να λειτουργώ έτσι οπουδήποτε εμφανίζομαι – για μένα δεν υπάρχουν λάθος χώροι για performance, η σκηνή είναι σκηνή. Όπου κι αν βρεθείς, θα εξωτερικεύσεις αυτό που πρεσβεύεις και αυτό που αισθάνεσαι. Σημασία έχει να είσαι πιστός στα “θέλω σου“», υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

Για το bullying που υπέστη

Μιλώντας για το bullying που έζησε από τον χώρο των media, δεν την πήρε από κάτω και θεωρεί ότι αν κάποιος έχει το ταλέντο του, θα πετύχει. Με αφοπλιστική ειλικρίνει δηλώνει ότι «Ο καθένας έχει το άστρο του. Αν αξίζεις, θα πετύχεις, κανείς δεν θα μπορέσει να σε σταματήσει. Αυτό κατάλαβα από τη δική μου πορεία. Όσο bullying κι αν υπέστην από την τηλεόραση, όσα κι αν είπαν, τίποτα δεν εμπόδισε τον κόσμο να με αγαπήσει και να με βάλει στην καρδιά του».

Το bullying της έδωσε δύναμη για να πεισμώσει περισσότερο και να αποδείξει τι αξίζει. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Δούλεψα πιο σκληρά και έκανα βήματα μπροστά. Η φήμη και η καλλιτεχνική υπόσταση είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Αυτό που κάνω στη σκηνή είναι δύναμη για μένα, μου δίνει ζωή. Δεν με απασχολεί αν με ξέρουν ή όχι, εγώ εκείνη τη στιγμή νιώθω super woman».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ