Η γυναίκα γιορτάζει κάθε ημέρα και μέσα από αυτή γιορτάζει όλος ο κόσμος.

Και στην Cablenet αυτό το ξέρουν καλά και υμνούν την σπουδαιότητα της γυναικείας φύσης, συνεκτιμώντας τη μοναδικότητα αλλά και τις μάχες που έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια, με το πιο ξεχωριστό δώρο, το οποίο θα αναδείξει την θηλυκότητα και δημιουργικότητα της κάθε γυναίκας.

Πολύτιμη, δυναμική, ευαίσθητη, πολύπλευρη, ρομαντική, ανατρεπτική, μυστηριώδης… όπως είναι η κάθε γυναίκα, μέσα από τη μόδα μπορεί να λάμψει και να φέρει στο “φως” όλα τα χαρακτηριστικά της που μπορείς να αγαπήσεις.

Στην Cablenet και στον Alpha Κύπρου, ο μήνας Μάρτιος έχει χρώμα Μωβ και αφιερώνεται στις γυναίκες. Μέσω της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” γιορτάζουν και ρίχνουν το φως των προβολέων στη Γυναίκα!

Γιατί η γυναίκα, πρέπει να είναι ευτυχισμένη …

Γιατί πρέπει να χαμογελά!

Γιατί της αξίζει

Η Cablenet δίνει την ευκαιρία σε δυο τυχερές τηλεθεάτριες του Με Αγάπη Χριστιάνα, να αναδείξουν το στυλ τους με τις μοναδικές δημιουργίες από τα ατελιέ των κορυφαίων σχεδιαστριών Έφης Παπαϊωάννου και Ραμόν Φίλιπ.

Οι δύο τυχερές τηλεθεάτριες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οποιαδήποτε δημιουργία ή δημιουργίες επιθυμούν με ένα voucher συνολικής αξίας 2.500euro η κάθε μια.

Για να διεκδικήσεις και εσύ αυτό το ξεχωριστό δώρο από την Cablenet και να αναδείξεις την γυναικεία πλευρά σου με τον πιο στιλάτο τρόπο

Στείλε μήνυμα στο 5588 με την ένδειξη CABLENET, κενό, όνομα, επίθετο, πόλη. Και μπες στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και τις 31 Μαρτίου και η κλήρωση θα γίνει μέσα από την εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα

Όροι και Προϋποθέσεις

Τα προσωπικά ραντεβού για τη διευθέτηση του δώρου εξαργυρώνονται μέχρι και το τέλος του χρόνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ