Τα τελευταία χρόνια oι fans της Britney Spears έχουν παρατηρήσει πως υπάρχει μια αλλαγή στο πρόσωπό της, και ειδικά στα μάτια της. Η πριγκίπισσα της pop μας συστήθηκε με μια λάμψη και ένα καθηλωτικό βλέμμα, ενώ το λαμπερό της χαμόγελο είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα εκπροσώπων της παγκόσμια showbiz.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το βλέμμα της έχει αλλάξει, το μακιγιάζ της έχει επίσης αλλάξει, ενώ πολλοί θεωρούν ότι η θλίψη που βίωνε τα τελευταία χρόνια λόγω της αυστηρής κηδεμονίας του πατέρα της έχει συμβάλλει αισθητά σε αυτό. Μέσα από ένα instastory, το pop icon μίλησε για πρώτη φορά για την αλλαγή αυτή, και ζήτησε συγγνώμη που το πρόσωπό της δείχνει «βρώμικο».

Britney Spears

Η Britney Spears τοποθετήθηκε δημόσια

«Συγγνώμη που το πρόσωπό μου δείχνει βρώμικο αλλά είχα μια συναισθηματική μέρα και δεν έβαλα μακιγιάζ. Ξέρω ότι στους περισσότερους δεν αρέσει ο τρόπος που βάφομαι αλλά ειλικρινά κάνω την τελειότερη περιποιήση προσώπου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Σε άλλο σημείο, η Britney Spears δήλωσε: «Έχω φακίδες και κηλίδες… Οπότε όσοι με κρίνετε για το μακιγιάζ μου και υποστηρίζετε ότι δεν είναι τέλειο, νομίζω ότι γνωρίζετε τα υπόλοιπα!!!». Η διάσημη τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει κάποιες επεμβάσεις, στις οποίες δεν αναφέρθηκε, ωστόσο αυτή αποτελεί την πρώτη φορά που μιλά για το πρόσωπό της.

Η Britney Spears αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα pop idols των 90s και 00s

britney.fandom

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ