Η Αθηνα Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, με τον Μάξιμο και τη Σιέννα να αποτελούν πηγή χαράς για εκείνους. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα παιδιά της και συχνά μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Η ίδια αποφάσισε να κοινοποιήσει ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο της Σιέννας να παίζει με τον σκύλο τους, γράφοντας: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις». Με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε τη σπουδαιότητα των ζώων και το πόσο σημαντικό είναι άνθρωποι και ζώα να συνυπάρχουμε αρμονικά.

Παράλληλα, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε και μια φωτογραφία με τον γιο της, όπου ήταν ξαπλωμένοι και το χαμόγελό της έδειχνε την πληρότητα που αισθάνεται.

Αθηνά Οικονομάκου
Πριν λίγο διάστημα, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού, λέγοντας: «Στην παρούσα φάση δεν το σκεφτόμαστε. Άμα στο μέλλον όμως αντέχουμε και το θέλουμε, θα δούμε. Δεν είμαστε αρνητικοί».

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γιόρτασαν πριν λίγο καιρό την επέτειο γάμου τους, καθώς οι δυο τους παντρέυτηκαν στη Μύκονο το 2018.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ