Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την μητέρα του Αναστάση, στον άγνωστο αρραβώνα του σε ηλικία 27 χρόνων και στο ότι έχει απατήσει και έχει απαυτηθεί.

«Έχω απατήσει αρκετές φορές… Είναι τρέλα που έχω ζήσει. Μού το έχουν κάνει με τον χειρότερο τρόπο. Με έχουν απατήσει με τον χειρότερο τρόπο, καταγράφηκε η στιγμή της πράξης στο κινητό μου, πήρε κατά λάθος τηλέφωνο. 500 χιλιάδες φορές το άκουσα. Κατεγράφη η πράξη. Το άκουγα real time, συνέβη το 1997-1998. Τής είπα ότι ήταν πάρα πολύ καλή, το πήγα στην πλάκα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Όλοι μπορεί να πέσουν σε αυτό το σφάλμα και να κάνουν λάθη. Θέλω οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι και να μπορούν να πουν την αλήθεια. Στο θέμα του έρωτα μπορώ να τα δικαιολογήσω όλα», δήλωσε στην Τίνα Μαεσσαροπούλου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακόμα,ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την πρώην σύντροφό του και το πώς πήρε ο γιος τους τον χωρισμό.

«Δεν με ρώτησε ποτέ γιατί. Βλέπει φωτογραφίες μας ο Αναστάσης και μάς βλέπει πολύ αγαπημένους με τη μαμά του», σημείωσε ο παρουσιαστής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε επίσης στα δύσκολα παιδικά χρόνια, ενώ αποκαλύπτει τον άγνωστο αρραβώνα που έκανε στα 27 του και γιατί δεν αποφάσισε να παντρευτεί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ