Στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά παραχώρησε συνέντευξη η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μίλησε για την αναπάντεχη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, με την γυμνάστρια να μοιράζεται τη δική της εμπειρία.

«Η Φώφη Γεννηματά, για εμένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: “Τα παιδιά μου”. Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ πραγματικά σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει. Αλλά τελικά είναι και θέμα τύχης. Πολλές φορές σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή. Όχι ότι δεν παίζει ρόλο και η ψυχολογία μας. Η δύναμη του μυαλού κάνει αρκετά πράγματα», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για τη δική της περιπέτεια και τόνισε ότι ο κάθε άνθρωπος το ζει με διαφορετικό τρόπο!

«Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο καθένας το βιώνει τελείως διαφορετικά. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο καλές, πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες. Κάθε φορά που ακούς κάτι λες “ωχ δε θα τελειώσει ποτέ αυτό;”. Μετά μπαίνεις στη θέση της μάνας που δε θέλει να αφήσει τα παιδιά της. Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα. Ιατρικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά».

Η ίδια, ωστόσο, αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με την Apsis και τα χρήματα που έχασε, λέγοντας: «Δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά είχα και την ασφάλειά μου στην Aspis. Δεν με αναλάμβανε καμία άλλη ασφαλιστική. Αυτό είναι το κράτος μας! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα από την υγεία μας».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα όπου μιλά και για τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, αλλά και για την τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε, ενώ παράλληλα μίλησε για το #metto και τις δικές της εμπειρίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ