Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει απομακρυνθεί το τελευταία διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας και η αδερφή της, Φώφη, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κατάσταση της υγείας της. «Όλα καλά! Mια χαρά με την υγεία της», είπε η Φώφη Μαστροκώστα.

Αναφερόμενη στον χώρο του θεάματος, τόνισε: Πέρασα και εγώ από τον χώρο του θεάματος για λίγο αλλά δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα και δεν το κυνήγησα. Υπήρχαν λόγοι. Δεν είμαστε όλοι για όλα».

Η Γωγώ Μαστροκώστα έκανε την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή “Πρωινό” παραχωρώντας μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ενώ τότε είχε αναφερθεί στην περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο καθένας το βιώνει τελείως διαφορετικά. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο καλές, πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες. Κάθε φορά που ακούς κάτι λες “ωχ δε θα τελειώσει ποτέ αυτό;”. Μετά μπαίνεις στη θέση της μάνας που δε θέλει να αφήσει τα παιδιά της. Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα. Ιατρικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά», είχε επισημάνει μεταξύ άλλων.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ