Ξεκινάει σύντομα το ριάλιτι μοντέλων GNTM, με την Βίκυ Καγιά να κάνει «comeback» ύστερα από ένα χρόνο απουσίας ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σωφρονίου και την guest κριτή, Σοφία Χατζηπαντελή με καταγωγή από την Κύπρο.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Κύπρια κριτής έκανε κι ένα… spoiler για το τι θα δούμε στο GNTM. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε φωτογραφία από μοντέλο που την εντυπωσίασε κατά την διάρκεια των auditions αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι.

Η Κύπρια κριτής έγραψε στη φωτογραφία « Η «κόρη του ματιού μου, η οποία δεν πέρασε στο GNTM και νομίζω πως ήταν μια χαμένη ευκαιρία» ενώ πρόσθεσε «Βρίσκομαι ήδη στην διαδικασία να υπογράψω της ”μικρούλας” συμβόλαιο».

Το μοντέλο στο οποίο αναφέρεται η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η επίσης Κύπρια Έλενα Βασιλείου, η οποία έκανε repost το story της Χατζηπαντελή και έγραψε «Το μυστικό έχει μαθευτεί, υποθέτω».

Η Έλενα Βασιλείου, όπως μπορεί να δει κανείς από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει συνεργαστεί ήδη με μεγάλες εταιρείες και περιοδικά του εξωτερικού και εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της! Μένει να δούμε την audition και ποια ήταν τα σχόλια των κριτών και συγκεκριμένα, της Σοφίας Χατζηπαντελή που την ξεχώρισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ