Η Ζωή ήταν η κοπέλα που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM, αφού δεν τα κατάφερε στη γενική δοκιμασία της φωτογράφησης με τον Εμμάνουελ.

Σήμερα, ήταν καλεσμένη στο πλατό του «Breakfast@Star» και απάντησε μεταξύ άλλων για το σχόλιο που δέχθηκε σε προηγούμενο επεισόδιο από τον Τάσο Σοφρωνίου. Θυμίζουμε πως ο coach του GNTM την είχε παρομοιάσει με τον Στάθη Ψάλτη.

«Γενικά έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια και αρνητικά από τους κριτές. Σίγουρα δεν έχουν προσωπικά κάτι μαζί μας, αλλά φέτος δεν ήταν όπως άλλες χρονιές που βοηθούσαν περισσότερο τις κοπέλες» δήλωσε η Ζωή, ενώ πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν, αν ακούσουν αρνητικά σχόλια μπορεί να τους δυναμώσει και να πεισμώσουν, ενώ σε άλλους απλά τους ρίχνει. Και πιστεύω ότι εμένα με έριξε».

«Το θεώρησα λίγο προσβλητικό, δηλαδή να με παρομοιάζεις με έναν άντρα δεν ήταν ωραίο» κατέληξε. Η Ζωή αναφέρθηκε και στην αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών σε αυτό το σχόλιο, λέγοντας: «Όλες οι κοπέλες με στήριξαν και συμφώνησαν ότι ήταν άσχημο αυτό που είπε. Δεν κρατάω κακία, δεν ήθελε να με προσβάλλει. Το είπε σαν αστείο».

Δείτε όσα δήλωσε η πρώην Κύπρια παίκτρια του GNTM:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ