Η μεγάλη μέρα του πλατό έφτασε και τα κορίτσια είναι έτοιμα να ακούσουν ποιες τα κατάφεραν για τον μεγάλο τελικό.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι η τελευταία guest judge του GNTM 5 και οι απόψεις των κριτών, για άλλη μία φορά, είναι διαφορετικές. Όμως το παιχνίδι έχει συγκεκριμένους κανόνες και τα μοντέλα, που θα περάσουν στον τελικό θα είναι εκείνα που θα αποδείξουν ότι πληρούν τα κριτήρια για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model!

Οι διαγωνιζόμενες του GNTM 5 που φτάνουν τελικό

Ποιες θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική φάση και ποια δεν θα πείσει τους κριτές ότι αξίζει να έχει μια θέση στην τελική τετράδα; 

Όλες οι διαγωνιζόμενες ακούνε σχετικά καλά σχόλια συγκινούνται αρκετά λίγο πριν το μεγάλο τελικό. Η Μάρα, για το δεύτερο σετ δεν ακούει καλά λόγια γεγονός που την κάνει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια του πλατό, η Αλεξία Τράικο ξεσπάει σε κλάματα από τα λόγια της Βίκυς Καγιά που τη συγκίνησαν. Τα λόγια της Βίκυς Καγιά συγκίνησαν όλα τα κορίτσια τα οποία θέλησαν μία ομαδική αγκαλιά.

Τελικά, τα κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό είναι οι: Μαρίτα, Κότυ, Βικτώρια και Αλεξία. Δυστυχώς, η Μάρα έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ