Μετά από ακόμη ένα απαιτητικό concept, η ”χρυσή” δεκάδα πλέον του GNTM βρέθηκαν στο πλατό έτσι ώστε οι τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Οι κοπέλες άκουσαν ανάμεικτα σχόλια ενώ οι τρεις κριτές φρόντισαν να επισημάνουν ότι τα περιθώρια από εδώ και πέρα στενεύουν πολύ και πως ο τελικός πλησιάζει!

Ο guest judge και μακιγιέρ των σταρ, Φρέντυ Καλομπράτσος, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει άψογη αισθητική και με το αλάνθαστο κριτήριό του δίνει ένα διαφορετικό το στίγμα στο πλατό. 

Την καλύτερη φωτογραφία και τη δουλειά, κατάφερε να πάρει η Μαρίτα. Μοντέλα, που πίστευαν ότι θα είναι στο top two, βρέθηκαν με έκπληξη να περιμένουν τη σειρά τους για να πάρουν τη φωτογραφία τους και η τελική δυάδα του bottom, στην οποία βρέθηκε η Βικτώρια και η Ειρήνη, απογοήτευσε τους κριτές, που με τις συμβουλές και τη στήριξή τους περίμεναν από τα μοντέλα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μετά από πολύ σκέψη και έντονο προβληματισμό, οι τρεις κριτές του GNTM αποφάσισαν πως η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει πριν την τελική δεκάδα είναι η… Ειρήνη Αντωνίου.

Η Βίκυ Καγιά λίγο νωρίτερα είχε σχολιάσει πως δεν ήταν καθόλου καλή η φωτογραφία της κι ήταν σαν να αλλάζει με το ζόρι λάμπες ενώ και ο guest κριτής από την πλευρά του είπε: «Θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου καλή στιγμή. Θα την πετούσα τη φωτογραφία».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ