Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο για πέμπτη σεζόν και η παραγωγή έχει φροντίσει να φέρει νέα άτομα στο προσκήνιο, σε καίριους ρόλους. Η κριτική επιτροπή έχει ήδη ανακοινωθεί ενώ μέχρι στιγμής, τον ρόλο του coach γνωρίζαμε ότι θα αναλάβει ένα μοντέλο που μένει στην Αυστραλία.

Ωστόσο, δεν θα είναι το μόνο άτομο στην συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής συντάκτριας Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή ”Χαμογέλα και πάλι”, στην θέση του coach, που μέχρι πρότινος βρισκόταν ο Γιώργος Καράβας, θα δούμε δύο μοντέλα.

Ο ένας θα είναι το μοντέλο Χρήστος Μπίρμπας, που έχει μια λαμπρή καριέρα στο modeling με σημαντικές δουλειές στο book του.

Δείτε φωτογραφίες του:

Η Μαίρη Βιτυνάρος θα είναι το δεύτερο μοντέλο που αναλαμβάνει ρόλο coaching. Μέχρι στιγμής, έχει τον ρόλο του model instructor κατά την διάρκεια των bootcamps του ριάλιτι. Τα δύο εντυπωσιακά μοντέλα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο πλευρό των κοριτσιών καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του GNTM.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ