Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” , ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ορφανός, αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά…

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας τον Μάιο και είναι κορίτσι. Είμαστε στις ετοιμασίες με τη γυναίκα μου για το ροζ παιδικό δωμάτιο της κόρης μας», ανέφερε συγκεκριμένα!

Στη συνέχεια τη συνέντευξης, μίλησε εκτενέστερα για τη σύντροφο και τον 8,5 ετών γιό του και δήλωσε: «Συμβουλεύομαι τη γυναίκα μου και την ακούω σε όλα. Εκτιμώ πολύ το κριτήριο και την κρίση της, για αυτό και είμαστε μαζί. Δεν κάνω πάντα αυτό που θέλει η Αντιγόνη, έχω και εγώ την δική μου κρίση. Είμαι πολύ αυθόρμητος και η γυναίκα μου, μου κάνει κριτική για αυτή την άνεσή μου».

Για τον γιό του προσθέτει: «Ο γιος μου είναι 8,5 ετών, μέσα από εκείνον προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι εδώ για τις ανάγκες του παιδιού μου και της γυναίκας μου, ο εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον. Η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο οπότε αυτόματα είμαι και καλύτερος άνθρωπος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ