Χαμός προκλήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λόγω ενός tweet του δημοσιογράφου Ποσειδώνα Γιαννόπουλου που κάρφωνε την Νατάσσα Μποφίλιου και τις αναρτήσεις της από το Λονδίνο.

«Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ… Στον χώρο της showbiz όλοι ταυτιζόμαστε με κάτι. Εμένα ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το καυστικό μου χιούμορ… Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια… Το κομμάτι της μόδας είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι, ο κομμουνισμός απεχθάνεται τον καταναλωτισμό» ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου.

«Άρα η Νατάσσα Μποφίλιου δε μπορεί να είναι γυναίκα, δε μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες, δε μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομμουνίστρια» είπε η γνωστή μάνατζερ μοντέλων.

«Παραποιείς τα λεγόμενά μου… Είπα ότι οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα… Όταν μια εικόνα στη συνείδηση του κόσμου είναι συγκεκριμένη και τα πεπραγμένα είναι αντίθετα… Λέω ότι υπάρχει μια διάσταση απόψεων και πεπραγμένων… Δε σου μιλάω ως μισογύνης. Σου μιλάω ως ένας άνθρωπος που αγαπά ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος… Όταν υπάρχει τέτοια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, να είσαι έτοιμος και για το σχόλιό μου…» ανέφερε με τη σειρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Δείτε την on air αντιπαράθεση Χριστοπούλου-Γιαννόπουλου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ