Συγκεκριμένο όνομα Κυπρίου ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη να εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας προσώπων της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται να καταγγείλει με επιστολή του προς τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ανέφερε ότι ετοιμάζει επιστολή με όλα τα στοιχεία που κατέχει για την εν λόγω υπόθεση που αφορούν την Κύπρο προκειμένου να βοηθήσουν τις αρχές να βρουν νεότερα στοιχεία.

«Τα πιο πολλά μου στοιχεία τα έχω συλλέξει από μαρτυρίες από κοπέλες που έχουν βιώσει τα σχετικά από αυτή την ομάδα. Κυρίως είναι πέντε αυτές οι κοπέλες που δίνουν όλες τις πληροφορίες μέχρι σήμερα. Έχω καθημερινή επαφή μαζί τους για να βλέπω αν είναι καλά και αν χρειάζονται κάτι και αν κινδυνεύουν από κάτι. Υπάρχουν σαν αφεντικά της κάθε μονάδας. Ένας στη Θεσσαλονίκη, ένας στην Αθήνα και στην Κύπρο και μάλλον και στο εξωτερικό. Στην Κύπρο υπάρχει ένα συγκεκριμένο όνομα. Όλες οι μαρτυρίες έχουν διαφοροποιήσεις αλλά τα ονόματα είναι σχεδόν πάντα ίδια οπότε το όνομα της Κύπρου είναι μεγάλης οικογένειας με μεγάλη ιστορία και πιστεύω ότι σύντομα οι αρχές θα καταλήξουν σε στοιχεία για να φέρουν τον άνθρωπο αυτό ενώπιον της δικαιοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε μάλιστα πως έχει πολλά στοιχεία στην κατοχή του τα οποία δεν έχει δημοσιοποιήσει αλλά θα τα προωθήσει στις αρχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ