Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στις κάμερες του “Mega” αλλά και του “Open” στην πρεμιέρα του σχήματός του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα του με Γκουντάρα – Κάκκαβα καθώς και στις τρέχουσες σχέσεις του με το κανάλι του SKAI.

Συγκεκριμένα είπε πως δεν σκοπεύει να κάνει ακόμη αγωγή κατά του καναλιού: “Εγώ παιδιά δεν έχω κινηθεί νομικά κατά του SKAI. Ο SKAI κινείται νομικά. Δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω μια αγωγή για να ζητήσω χρήματα, θα το κάνει ο δικηγόρος μου μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που ψάχνει να βρει λεφτά.

Σχετικά με τη στάση του απέναντι στο ζεύγος Γκουντάρα – Κάκαβα δήλωσε: “Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο. Και φυσικά συγχωρώ και φυσικά καταλαβαίνω. Και φυσικά έχω ενσυναίσθηση, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν”.”Συμπονώ και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν έχουν πάρει αγάπη.” “Δεν μου έχουν ζητήσει συγγνώμη γιατί νομίζω ότι τη νιώθουν αλλιώς θα το είχαν κάνει“.

Στην κάμερα του Open δήλωσε μάλιστα ότι θα πήγαινε για έναν καφέ μαζί με το ζεύγος για να συζητήσουν την κατάσταση ήρεμα, σε περίπτωση που βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά για να τον δουν.

Παρακολουθείστε αναλυτικά τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθούν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ