Ο τραγουδιστής με μία ανάρτησή του στο Instagram γνωστοποίησε το γεγονός πως κατεβαίνει στις εκλογές για δεύτερη μάλιστα φορά. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσαλίκης στις εκλογές του 2019 είχε αναδειχθεί δεύτερος σε ψήφους στο Δήμο Περιστερίου και μέχρι πρότινος είχε τη θέση του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας Περιστερίου.

Στη νέα στη νέα εκλογική αναμέτρηση, ο τραγουδιστής θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πολιτών στο Περιστέρι, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Δημοσιεύοντας δύο εικόνες του από την κοπή της πίτας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και πλάι στον Ανδρέα Παχατουρίδη, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Προχωράμε! Άλλα 5 χρόνια με τον Ανδρέα στο Περιστέρι! Δηλώνω παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την πρόθεση μου να συνεχίσω αν μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι ξανά δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει το Περιστέρι πρωτεύουσα δύναμη στη Δυτική Αττική και πρότυπο Δήμου για όλη την Ελλάδα! Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο Περιστέρι που αγαπώ!».

Δείτε τη δημοσίευση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ