Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Νίκο Καρβέλα, με την Αννίτα Πάνια να αποκαλύπτει την άγνωστη διένεξή τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε: «Μου ζητά ο Νίκος Καρβέλας στο καμαρίνι της Άννας Βίσση να γράψω για εκείνη γιατί όπως μου είχε πει, εκείνος κουράστηκε. Του απάντησα θετικά και ότι ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή. Ήταν του Αγίου Νικολάου. Του ζήτησα λίγο χρόνο μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα που δεν ήθελα να τα πω μπροστά του για να μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα.

Την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει έγραψες κάτι; Του απάντησα ότι του ζήτησα 3 μήνες κι όχι 3 ημέρες. Δώσε μου χρόνο. Και μου λέει “εμένα όταν μου πρότειναν τον Βοσκόπουλο, τον έκανα μέσα σε μία νύχτα”».

Ενώ συνέχισε ο Γιώργος Θεοφάνους λέγοντας: «Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας. Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπά το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος. Αν ήξερε ο Νίκος ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ