Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή απολαμβάνουν τη σχέση τους και ζουν τον έρωτά τους. Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και πορεύονται μαζί στη ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην ιστοσελίδα TLife και στη δημοσιογράφο Ξένια Ιωάννου, ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε πρώτη φορά για τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Ιωάννα Σαρρή είναι έγκυος και ότι έχει ολοκληρώσει το πρώτο τρίμηνο της κύησής της.

Δείτε επίσης: Γιώργος Σαμπάνης για την τραπ μουσική: “Δεν την εγκρίνω αυτή τη θεματολογία”

Ερωτηθείς για τις φήμες που κυκλοφορούν και κατά πόσο ευσταθούν, ο Γιώργος Σαμπάνης δήλωσε «Δεν είναι έγκυος. Αν περιμέναμε ένα παιδάκι, θα ήμουνα πάρα πολύ ευτυχής, αλλά δεν περιμένουμε ένα παιδάκι. Θα ήταν πολύ ωραίο.» Όσον αφορά το κεφάλαιο γάμος, ο γνωστός καλλιτέχνης επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και όταν ακούει την λέξη «οικογένεια» του έρχεται στο μυαλό «Απλά ότι μπαίνουμε σε μία διαδρομή ομαδικότητας, αγάπης, συναισθημάτων. Σε μία διαδρομή μοιρασιάς, που το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Παρέας. Ερωτισμού.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ