Να βάλει τα πράγματα στη θέση του θέλησε ο Γιώργος Σαμπάνης, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και κάνουν λόγο για έντονους καυγάδες του τραγουδιστή και της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή.

Αφορμή για τα δημοσιεύματα στάθηκε το περιστατικό σε μια συναυλία του τραγουδιστή στη Σάμο, όπου αναγκάστηκε να κατέβει από τη μουσική σκηνή που εμφανιζόταν. Έτσι, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο Γιώργος Σαμπάνης τσακώθηκε έντονα με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, και για αυτό το λόγο σταμάτησε τη συναυλία του.

Ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τοποθετήθηκε για το όλο θέμα σε πολύ αυστηρό τόνο. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά εναντίον του ατόμου που βρίσκεται πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα ενώ αναφέρεται και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του αναφέρει:

«Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά», γράφει αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό.

Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα.

Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

Δείτε την ανάρτησή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ