Σε μια χριστουγεννιάτικη έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γαλάτεια Βασιλειάδη, ενώ μαζί τους ήταν και τα παιδιά τους.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη έφερε στον κόσμο πριν λίγο διάστημα τον δεύτερο γιο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ τόσο ο τραγουδιστής όσο και η εκείνη κοινοποιούν κατά καιρούς στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους στα social media που διατηρούν.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, λοιπόν, έκανε την οικογενειακή του βόλτα στο Christmas Factory, με τον μεγαλύτερο γιο τους Άγγελο να το απολαμβάνει. Η μητέρα του τον συνόδευε τα παιχνίδια, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος απολάμβανε τις στιγμές.

Ο τραγουδιστής διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους στην προσωπική του ζωή, ενώ προσφάτως κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι σε συνεργασία με τον Γιώργο Γιαννιά, με τίτλο “Βάλε φωτιά”.

«Ήταν η πιο μαγική στιγμή στη ζωή μου. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Έλεγα ότι θα λιποθυμήσω και αναρωτιόμουν αν θα τα καταφέρω», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ