Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενοχλημένος απο τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «MEGA Stories»μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Και μόνο που ο Γιώργος Νταλάρας έβαλε στην ίδια πρόταση «Κύπρος» και «μπιφτέκια» δεν μου άρεσε καθόλου»
Γιώργος Παπαδόπουλος: «Και μόνο που ο Γιώργος Νταλάρας έβαλε στην ίδια πρόταση «Κύπρος» και «μπιφτέκια» δεν μου άρεσε καθόλου»

«Όταν εγώ έχω πάει 30 φορές για να τραγουδήσω στην Κύπρο από το 1969 και έχω πάει 200 φορές για να τραγουδήσω για την Κύπρο. Άρα εσύ που με κοιτάς από μακριά και λες “τι κάνεις εκεί;” και κάποια τρολ λένε ότι “διαφημίζω την Κύπρο”, σου θυμίζω, αδερφέ η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι. Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Άρα λοιπόν πρέπει να σοβαρευτούμε.», ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που έκαναν τον Γιώργο Παπαδόπουλο να βγει από τα ρούχα του και να δηλώσει στην Μένια Κούκου:

«Παιδιά, δεν θα ασχοληθώ ούτε με τον Νταλάρα, ούτε με τα μπιφτέκια για την Κύπρο, που είναι η πατρίδα μου και είναι τόσα χρόνια η μισή τουρκοκρατούμενη.

γιώργος παπαδόπουλος
Γιώργος Παπαδόπουλος: Εκνευρισμένος με τις δηλώσεις Νταλάρα για την Κύπρο

Κανείς δεν ασχολείται με αυτό και ασχολούμαστε με τον Νταλάρα, που πέταξε κάτι για μπιφτέκια. Ούτε με αφορά, ούτε θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα νευριάσω κιόλας.

Δεν αφήνω κανέναν Νταλάρα να πει για την Κύπρο και για μπιφτέκια. Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση «Κύπρος» και «μπιφτέκια» δεν μου άρεσε καθόλου»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ