Καλεσμένος στην εκπομπή ”The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο μακροβιότερος παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης της Ελλάδας, μίλησε για την εμπειρία του στον ANT1 και θυμήθηκε στιγμές από την 30χρονη πορεία του στο γυαλί. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος που δημιούργησε την πρωινή ζώνη, ενώ απάντησε στο εάν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει τηλεοπτική στέγη σε αυτά τα 30 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο.

Υπήρξαν στιγμές που έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω, υπήρξαν στιγμές που το σκέφτηκα. Πέρασε σαν σκέψη. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα όμως ήταν και αυτός, ξέρεις αυτό το παζάρι… είμαι λαϊκής προέλευσης είμαι ένας άνθρωπος απλός, ούτε καλός ούτε κακός, αλλά όλα αυτά με τα λεφτά και αν έκλεισες κλπ με ενοχλούσαν πάντα. Μου είχαν γίνει δελεαστικότατες προτάσεις, με πολύ περισσότερα χρήματα από τον ΑΝΤ1“, ανέφερε στη συνέχεια.

Σε ότι έχει να κάνει με το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής ”Καλημέρα Ελλάδα”, ο παρουσιάστης απάντησε για πρώτη φορά αν θα συνεχίσει και του χρόνου να λέει “Καλημέρα Ελλάδα” ή αν ήρθε η ώρα για κάποια αλλαγή. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι “Τώρα πια κάνω σκυταλοδρομία. Αυτό σημαίνει ότι η συνέχεια η δική μου σε αυτή την εκπομπή θα είναι να δώσω τη σκυτάλη…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ