Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τον τραγουδιστή για στοιχεία της περιουσίας του. Το βασικό σημείο τριβής μεταξύ των δύο αδελφών είναι η εκμετάλλευση του σπιτιού στη Μύκονο, το οποίο λειτουργεί ως τουριστική επιχείρηση. Ο σύντροφος της Βάσως, Δημήτρης Μακρυνιώτης, φαίνεται να λαμβάνει μερίδιο από την τουριστική εταιρεία.

Διαβάστε επίσης:  Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Με στεναχωρούν αυτά που μαθαίνω για τα τέρατα που κάνει στην πίστα»

Η Καθημερινότητα του Γιώργου Μαζωνάκη στη Βούλα

Παρά την έντονη δημοσιότητα γύρω από τη δικαστική διαμάχη, ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει την καθημερινότητά του στο πολυτελές σπίτι του στην Άνω Βούλα. Όσοι τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι είναι ένας επικοινωνιακός άνθρωπος που περνά χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, ο ίδιος φροντίζει να αφιερώνει αρκετό χρόνο μόνος του στον προσωπικό του χώρο.

Το σπίτι του Γιώργου συνδυάζει τη φινέτσα με τη σύγχρονη αισθητική, αποτυπώνοντας το προσωπικό του γούστο ως καλλιτέχνη που διαχρονικά δημιουργεί τις δικές του τάσεις. Οι τοίχοι του σπιτιού είναι βαμμένοι σε μπεζ, σπασμένο λευκό και γκρι, ενώ η σκανδιναβική αισθητική και οι ζεστές γωνιές χαλάρωσης κυριαρχούν στον χώρο. Οι μπλε και κίτρινοι καναπέδες του σαλονιού δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ενώ οι τζαμένιες τοξωτές πόρτες οδηγούν στον κατάφυτο κήπο με την πισίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ