Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια δεν έχουν παντρευτεί ακόμα εξαιτίας του κορονοϊού και των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Η Κρίστη Καθάργια μίλησε στην εκπομπή SUPER Κατερίνα για την περιπέτεια που είχαν με τον κορονοϊό και αποκάλυψε ότι νόσησαν και οι γονείς της. Μια δύσκολη περίοδος που όπως τόνισε την φόβισε αρκετά.

«Δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη ο γάμος μας, έχει πέσει πολλή δουλειά. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Δεν θα σας πω ψέματα. Όταν είναι να συμβεί από μένα θα το μάθετε πρώτοι!

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος με τον κορονοϊό. Νοσήσαμε πολύ άσχημα. Νόσησαν και οι γονείς μου. Η μητέρα μου που ήταν διπλά εμβολιασμένη το πέρασε ελαφριά. Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να κάνει τη δεύτερη δόση και το πέρασε βαριά. Τρομάξαμε πάρα πολύ. Τα κατάφεραν και οι δύο. Έχει αφήσει κάποια προβλήματα στον μπαμπά μου στα πνευμόνια.

Είναι πολύ περίεργη αυτή η ασθένεια δεν θα το ρίσκαρα να περάσω κάτι αντίστοιχο. Το εμβόλιο δεν μου λέει τίποτα, μπροστά σε αυτό που πέρασα ως ασθενής» τόνισε η Κρίστη Καθάργια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ