Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του φαίνεται πως διανύει ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Κρίστη Καθάργια. Το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο συγκατοικεί πλέον στην Θεσσαλονίκη, απολαμβάνει να ξεκλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές μαζί.

Τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης όσο και η Κρίστη Καθάργια, είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media. Οι ίδιοι συνηθίζουν να μοιράζονται με τους ακόλουθους τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Αυτό συνέβη και αυτή τη φορά.

Ο tattoo artist και παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος αλλά και η σύντροφός του, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά τους ο γιός της.

Ο Γιώργος Μαυρίδης λατρεύει το παιδί της και συχνά απολαμβάνει τα παιχνίδια μαζί του. Έτσι, οι τρείς τους βρέθηκαν στις νεροτσουλήθρες και φαίνεται πως απόλαυσαν τη στιγμή. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο παρουσιαστής έγραψε “Φαμίλια“, θέλοντας να κάνει φανερό πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι δυο ανθρωποι για τον ίδιο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Μαυρίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ