Καλεσμένος του «Breakfast@star» βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του, Κρίστη Καθάργια, και οι συμμετέχοντες του «Asia Express» έκαναν αποκαλύψεις.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για την αναθέρμανση της σχέσης του με τον Σάκη Τανιμανίδη με τον παρουσιαστή να τοποθετείται δημόσια.

«Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ των ανθρώπων. Δεν θέλω να αναλύσω το παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή βρεθήκαμε, συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, τον πήρα του ευχήθηκα για τα παιδιά του, είχαμε κάποια ανταλλαγή σε ανθρώπινο επίπεδο», ανέφερε.

Γιώργος Μαυρίδης
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρίδης συμπλήρωσε: «Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με την Κρίστη, ήταν μια δύσκολη διαδικασία η οργάνωση γιατί ήταν λίγα τα άτομα, εγώ όμως της εξήγησα ότι ήθελα να καλέσω όλα τα παιδιά από το World Party, ανάμεσά τους και ο Σάκης. Δεν μπόρεσε να έρθει γιατί είχε τις δικές τους δουλειές, είχε κάποια θέματα υγείας. Όταν έγινε η βάφτιση όμως, με κάλεσε να πάω και πήγα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μαυρίδης τόνισε: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο παρασκηνιακό, απλά πράγματα».

Δείτε τι είπε στο 19:11:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ