Είναι από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της μικρής οθόνης. Ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει όλο αυτό που ζει, ειδικά μέσα από το «Survivor», όμως «πληρώνει» και ένα μικρό τίμημα: πρέπει για ένα μεγάλο διάστημα να απουσιάζει από την Ελλάδα και να μένει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής έχει ήδη υποδεχτεί εκεί τη σύντροφό του και την κόρη τους, καθώς τον ακολουθούν και τον στηρίζουν. Πριν από λίγες ώρες, η Κωνσταντίνα Καραλέξη, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το μέρος όπου ζουν στον Άγιο Δομίνικο. Με ιδιωτική πισίνα και αρκετό πράσινο, η βίλα έχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ο ίδιος ο Γιώργοςκαι η οικογένειά του.

Όσον αφορά, πάντως, στην καθημερινότητά του κατά τη διάρκεια του «Survivor», ο Γιώργος Λιανός έχει δηλώσει κατά το παρελθόν. «Η καθημερινότητα εκεί είναι συγκεκριμένη: ακολουθεί τον ρυθμό της Καραϊβικής. Υπάρχουν οι πανέμορφες παραλίες αλλά δεν μπορείς κάθε μέρα να πας να κάνεις το μπανάκι σου. Τα γυρίσματα είναι εντατικά. Υπάρχουν μέρες που θα φύγεις 9 το πρωί από το σπίτι και θα γυρίσεις στις 11 το βράδυ, μπορεί και αργότερα. Χρόνος στο ενδιάμεσο υπάρχει και είσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς εύκολα να πιείς τον καφέ σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ