Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Γιώργος Λιανός, καθώς απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής θαλπωρής, με την κόρη του, Βαλέρια, και τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους και η κόρη του πρωταγωνιστεί. Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα πήγαν τη Βαλέρια στα αμπέλια και στη γη του παππού και ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε να το μοιραστεί με τους followers του.

Λιανός

«Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος!», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός. Μάλιστα, κοινοποίησε και βίντεο με τη μικρή να δοκιμάζει σταφύλλια και άλλα φρούτα.

Αυτό το διάστημα, το ζευγάρι προετοιμάζει και τη βάφτιση της κόρης τους και επισκέφτηκε οίκο βαφτιστικών ειδών με τον παρουσιαστή να ποζάρει χαρούμενος. Η Βαλέρια ήρθε στη ζωή το 2021 και η χαρά εκείνου και της συντρόφου του μεγάλη.

«Τα μωράκια σου δίνουν ζωή και σε ξεκουράζουν. Δηλαδή, μπορεί να γυρίσω στο σπίτι μετά από μια πολύ απαιτητική ημέρα και το ότι θα καθίσω μαζί της στο χαλί και θα παίξουμε μου γεμίζει και πάλι τις μπαταρίες», είχε δηλώσει ο ίδιος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Hello.gr.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα», είχε επισημάνει ο Γιώργος Λιανός με ανάρτησή του λίγο μετά τη γέννηση της Βαλέριας Λιανού.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ