Δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός και αναφέρθηκε στο «I’m a Celebrity get me out of here», από το οποίο βγήκε νικητής ο Τάσος Ξιαρχό, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Πρώτη εβδομάδα του Ιανουάριου αναχωρούμε για Άγιο Δομίνικο. Έχω απολογηθεί για τα νούμερα του ‘’celebrity’’. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Ανυπομονώ να πάω και να ζήσω το Survivor. Θα πάρω μαζί μου στο Survivor, την μικρή μου κόρη», ανέφερε.

«Όμορφες γιορτές ξεχωρίζω με τα παιδιά μου. Έχω να πιάσω μικρόφωνο ενάμιση χρόνο. Θέλω η επιστροφή μου να γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν ξεχωρίζω την παρουσίαση και το τραγούδι. Τα έχω πολύ ψηλά», σημείωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας: «Πάντα ο Γρηγόρης θα είναι δίπλα μου όταν τον χρειαστώ, θα μου δώσει τη συμβουλή του. Ο Γρηγόρης μου είχε πει να βγάζω τον εαυτό μου, πίστεψε σε εμένα και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Γρηγόρης θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με τον Γρηγόρη, κάτι άλλο σιγουρά όμως».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ