Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν ο Γιώργος Λιάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε και στις επίμαχες δηλώσεις που είχε κάνει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος.

Ο Γιώργος Λιάνης είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς η αναφορά του σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι περιγραφές για το σώμα της έκαναν πολλούς να τον κρίνουν αρνητικά ενώ ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε ξανά σχετικά με αυτό το περιστατικό, εξηγώντας πως: «Να πω ένα συγγνώμη και μέσα από την εκπομπή σας ξανά για ένα αυτονόητο πράγμα. Ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν. Για όνομα του Θεού. Ήταν σκαμπρόζικο, κατ’ αρχήν. Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Βουγιουκλάκη αυτό.

Απλώς περιέγραφα το πόση εντύπωση μου έκανε ως νεαρός δημοσιογράφος να πάω ντυμένος σε μια συνέντευξη με την μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία Υψηλάντη ή εκείνη. Ήταν γραμμένο και με ρώτησε ο Κύπριος δημοσιογράφος, που παρουσιάζει τον “Αδύναμο Κρίκο”. Με ρώτησε αν είναι αλήθεια αυτό, δεν θα το έλεγα ποτέ ξανά μόνος μου. Αφού ήταν γραμμένο, γιατί να το ξαναπώ. Είναι μέσα στο βιβλίο».

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ