Στην συνεργασία που έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του.

«Βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Τάσος Τεργιάκης τον διέκοψε λέγοντας: «Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή», είπε ο Τάσος Τεργιάκης ο οποίος συνεργάστηκε για 10 χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου… Σαν καψόνι. Στην Ελένη γίνονται καψόνια»;

«Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου. Υπήρξε και εκπομπή που μπήκα 2 λεπτά, υπήρξε και εκπομπή που ήμουν και για 2-3 ώρες στον αέρα», απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, γνωρίζει ποια είναι ακριβώς η συμφωνία που έχει γίνει ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά δεν μπορεί να πει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ