Η Κατερίνα Καραβάτου έριξε εχθές αυλαία στο Mega με την εκπομπή “Τι λες τώρα;” και ο Γρηγόρης Μπάκας τη συνάντησε έξω από τις εγκαταστάσεις της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τη στήριξαν με λόγια καρδιάς

«Τον απολογισμό δεν περιμένω να τελειώσει μια χρονιά για να τον κάνω, τον κάνω καθημερινά. Νομίζω είναι λίγο άκυρο να περιμένεις μέχρι το τέλος να δεις τι έχει γίνει. Υπήρξαν αυτή τη χρονιά πράγματα που μου άρεσαν και πράγματα που θα ήθελα να αποφύγω τις επόμενες χρονιές», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Καραβάτου

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Αυτήν την πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα -συνολικά-, έκανα πραγματικά ό, τι καλύτερο μπορούσα. Θέλω να προχωρήσω μπροστά, θέλω ό, τι έμαθα να το χρησιμοποιήσω, ό, τι μου συνέβη να το ξεπεράσω και να είμαι γερή για τα παιδάκια μου».

«Δεν μπαίνω ποτέ στη ζωή μου σε διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης φημών. Θα ήθελα να γίνει ό, τι καλύτερο γίνεται για εμένα και τους συνεργάτες μου, επειδή πράγματι ήταν μια περίεργη χρονιά», ανέφερε η ίδια και σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον και αν θα τη δούμε στη μικρή οθόνη, δήλωσε: «Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Δεν θα σου πω τίποτα».

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θέλησαν να τη στηρίξουν με τις τοποθετήσεις τους. «Αν ας πούμε η χρονιά αυτή για την Κατερίνα ήταν μια αποτυχημένη χρονιά, ας μου επιτραπεί να πω πως για όλους τους παρουσιαστές οι αποτυχημένες χρονιές είναι πολύ πιο σημαντικές στην καριέρα τους, γιατί αυτές μας γειώνουν και μας κάνουν καλύτερους. Οι επιτυχημένες πολλές φορές μας τρελαίνουν. Να μην στεναχωριέται η Κατερίνα, αν ήταν μια αποτυχημένη χρονιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φάιη Σκορδά με τη σειρά της τόνισε: «Πολλές φορές σε όλες τις δουλειές, υπάρχει ο παράγοντας προσωπική ζωή. Αν λοιπόν της έχουν συμβεί κάποια πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή της αλλάζουν οι προτεραιότητες».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ