Διάθεση για αποκαλύψεις φαίνεται πως είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, που σχολίασε τη χθεσινή βραδιά με τη Μαρία Αντωνά, αλλά και όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τον ίδιο.

Μια βόλτα στη Βουλιαγμένη, όπως τραγουδούσε ο αείμνηστος Λουκιανός Κηλαηδόνης, έκαναν χθες ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, το νέο και πλέον πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ. Και παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί ευθέως τη σχέση, που κρατά λίγες εβδομάδες, φαίνεται πως ούτε εκείνη αλλά ούτε κι εκείνος έχουν την παραμικρή διάθεση να την αρνηθούν.

Το πρώτο βήμα το έκανε ήδη η Μαρία Αντωνά, αναρτώντας την περίφημη φωτογραφία της χθεσινής βραδιάς και κάνοντας tag το όνομα του Λιάγκα, αφήνοντας να καταλάβουν όλοι ότι οι δυο τους ήταν μαζί.

Η περίφημη φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Αντωνά από τη χθεσινή βραδιά με παρέα και… τον Γιώργο Λιάγκα.

Το δεύτερο έγινε από τον ίδιο τον παρουσιαστή του «Πρωινού», ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα κεφάτος το πρωί στην εκπομπή, δίνοντας την κατάλληλη πάσα στην Άρια Καλύβα για να τον ρωτήσει πού βρίσκει τόση ενέργεια. Η απάντησή του… τα είπε όλα:

«Παιδιά χθες πήγα για μπάνιο και έφυγα από την θάλασσα 10 το βράδυ κάτω στη Βουλιαγμένη. Ήταν μία πολυτέλεια, ήταν μία εικόνα μαγική σαν λίμνη, ήταν παιδάκια με γονείς και κάνανε μπάνιο στις 10 το βράδυ. Τι ωραία εικόνα!».

γιώργος λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του «Πρωινού» ότι στα social δέχεται σχόλια και ερωτήσεις για τη σεξουαλικότητά του.

Στη συνέχεια του «Πρωινού», όμως, και αναφερόμενος στη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε λόγο για αντίδραση των ψηφοφόρων στο νομοσχέδιο που ψήφισε η κυβέρνηση υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, έκανε μια προσωπική τοποθέτηση:

«Δεν ξέρω Κυριάκο αν σας έκανε κακό ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Το λέω ξεκάθαρα ότι πράξατε σωστά… Και ξέρετε ότι παρότι κι εγώ άκουγα τα εξ αμάξης… Μέχρι και ομοφυλόφιλο με έβγαλαν, που δεν είναι κακό, αλλά δεν είμαι. Αν ήμουν, δε θα είχα πρόβλημα. Στα social μου έλεγαν “με ποιον τα έχεις και με ποιον δεν τα έχεις” ενώ είμαι πατέρας δύο παιδιών. Δεν πειράζει, τα αντέχω όλα!».

Κεντρική φωτό: Papadakis Press

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ