Γιώργος Λιάγκας – «Ρίχνει τα βέλη» του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Αποκαλύψεις για το μέλλον του στην τηλεόραση

Ενοχλημένος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος μετέδωσε δηλώσεις του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή σε ρεπόρτερς που τον περίμεναν έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού με τον οποίο συνεργάζεται.

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά με αιχμές και αποκαλύψεις στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Μιλάει παντού εκτός από τη δική μας εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δεν το έχω καημό, δεν με αφορά, αλλά θέλω να το επισημάνω απλώς, ότι μιλάει σε κάμερες άλλων καναλιών. Καλά κάνει ο άνθρωπος.

Αν το κανάλι θεωρεί ότι υπάρχει χώρος να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας 10 εκπομπές, ας τις κάνει. Δεν έχω τέτοια θέματα σύγκρισης. Σύγκριση σε τι; Ποιος είναι ο καλύτερος;

Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Αν κάνει κάποιος μια εκπομπή απέναντι σε τρεις εκπομπές, λογικά θα πηγαίνει καλύτερα αυτός που κάνει μία εκπομπή. Αν αρχίσω τώρα να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες θα τρελαθούμε.

Δεν έχω υπογράψει με τον ΑΝΤ1. Δεν έχω παρακαλέσει ποτέ για δουλειά. Ποτέ δεν έχω χτυπήσει πόρτα σταθμού.

Από τη στιγμή που δεν έχω υπογράψει με τον ΑΝΤ1 και η υπογραφή θα έχει να κάνει με τη συνέχιση της τρίωρης πρωινής εκπομπής αφενός και αφετέρου με ένα πρότζεκτ που μου πρότεινε κανάλι και κάποια στιγμή αν υλοποιηθεί -δεν είναι και σίγουρο- θεωρεί το κανάλι ότι θα πάει καλά.

Να ενημερώσω τον Γρηγόρη ότι η εκπομπή που μου προτάθηκε από το κανάλι δεν έχει καμία σχέση με τα late night που πολύ επιτυχημένα παρουσιάζει ο ίδιος.

Η εκπομπή που μου πρότεινε το κανάλι δεν έχει καμία σχέση με τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου που στάθηκαν αφορμή για το σημερινό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ