Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το σχόλιο του στο «Πρωινό», για την εμφάνιση της νέας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου. Η εικόνα της μάλλον δεν άρεσε στον παρουσιαστή κι εκείνος προχώρησε σε μια παρατήρηση στον Πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

«Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία πολύ ωραία γυναίκα και παίζει κι αυτό ρόλο. Μην ποινικοποιούμε την ομορφιά, ξαφνικά στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού, μην δε τολμούμε να πούμε μία γυναίκα ή ένας άνδρας ότι είναι ωραίος κι έχει μία καλή εμφάνιση. Να κάνω μία παρατήρηση στον φίλο μου τον Τσίπρα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Έπειτα, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Πήραν έναν άνθρωπο που ο κόσμος είχε συνηθίσει να τον βλέπει καλοβαμμένο και καλοφωτισμένο σε ένα δελτίο ειδήσεων. Τη βάλατε τώρα εκεί σε ένα ιδιότυπο στούντιο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις, είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη και γυαλίζει. Άρα λοιπόν, η εικόνα η προηγούμενη την οποία αγοράσατε, είναι υποδεέστερη από την τωρινή και την πιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διορθώστε το γιατί κακό σε εσάς κάνετε. Αυτό είναι τζάμπα συμβουλή του Λιάγκα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ