Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έγιναν θέμα συζήτησης καθώς η πρόσφατη εμφάνιση του ηθοποιού στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια με τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ και τα τρυφερά ενσταντανέ τους στη σκηνη έκαναν τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετηθεί στο Πρωινό.

«Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω. Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οk; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;».

@greekhits_tv

ΒΑΝΔΗ – ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ… #greekhitstv #μπεςφοργιου #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Hits Tv✅

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ