Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια μετά τον χωρισμό των γονιών του, αλλά και την εμπειρία του δικού του χωρισμού με τη Φαίη Σκορδά.

Οι γονείς του, χώρισαν έπειτα από μια μεγάλη σύγκρουση και παρόλο που τον πρώτο καιρό έμενε μαζί με τη μητέρα του, όπως δηλώνει, για πολλά χρόνια είχε εξαφανιστεί από τη ζωή του. «Το θέμα είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια, εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από τη ζωή.  Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιον λόγο».

Η άσχημη εμπειρία και ο «βίαιος» χωρισμός των γονιών του ήταν ένα «μάθημα» για τον ίδιο, αφού όταν έφτασε η στιγμή να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας, ήξερε πολύ καλά ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε τα παιδιά του να νιώσουν ότι τους εγκαταλείπει… Ένα σκληρό συναίσθημα που βίωσε ο ίδιος στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός. Δεν ήθελα τα παιδιά να νιώσουν ότι ο πατέρας του τα εγκαταλείπει όπως και συνέβη με εμένα με έναν από τους γονείς μου».

Παρά τις καλές συνθήκες και την κοινή απόφαση για το διαζύγιο, δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι πέρασε δύσκολα, ενώ επισκέφθηκε και ειδικό γιατρό για να διαχειριστεί αυτή την πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή του… «Εγώ το αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολά. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

Για την περίοδο που ακολούθησε και τη σχέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα με τα παιδιά του, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε, πως προτεραιότητα και κύριο μέλημα του είναι να βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά του: «Το γεγονός ότι εγώ πέρασα δύσκολα ως παιδί να είναι ότι προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Και δεν μιλώ υλικά. Και η μάνα τους και ο πατέρας τους, τα παιδιά έχουν δύο εξαιρετικούς γονείς νομίζω, κυρίως όμως να περνούν τα παιδιά ποιοτικό χρόνο με κάποια πράγματα».

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του, που όπως υποστηρίζει είναι πολύ τυχερός που τη γνώρισε, ενώ προσθέτει: «Η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας, μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ. Είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα (…) Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με τη Φαίη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ