Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ένας από τους προτεινόμενους για να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής “Τι λες τώρα” ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα παρευρεθεί στο τηλεοπτικό παιχνίδι με την ομάδα του πρωινού.

Μάλιστα μέσα από την πρωινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας όταν έγινε αναφορά στη συμμετοχή της εκπομπής του στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι και άφησε αιχμές για τη Ζέτα Μακρυπούλια λέγοντας: “Και εγώ την ψάχνω χρόνια όμως. Μη με προκαλείς τώρα σε παρακαλώ”.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε αρχικά: “Υπάρχει πόλεμος και δεν υπερβάλλω. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήθελε να πάει. Δεν έχει καλές σχέσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν επέστρεψε πέρυσι στο Πρωινό ο Λιάγκας, κάλεσαν τη Ζέτα στο πλατό. Και δεν δέχτηκε λέγοντας ότι “έχω ξαναέρθει φέτος”.

Έπειτα συμπλήρωσε για τη Ζέτα Μακρυπούλια: “Φέτος την πήραν τηλέφωνο για να είναι από τους πρώτους καλεσμένους και η Ζέτα δεν δέχτηκε. Ο Λιάγκας απαντάει ότι αφού η Μακρυπούλια δεν έρχεται, δεν θα πάω κι εγώ στη δική της. Έπεσαν τηλέφωνα στις δύο πλευρές και μαθαίνω ότι αποφεύγουν να συναντηθούν στους διαδρόμους.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ