Την κόντρα μεταξύ Κατερίνας Καινουργιου και Δανάης Μπάρκα σχολιάσε η τρίτη εκπομπή της πρωινής ζώνης, το «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι η παρουσιάστρια του ALPHA έχει δημοσιοποιήσει τα πάντα γύρω από την προσωπική της ζωή.

Μία ανάρτηση που έκανε η Δανάη Μπάρκα για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και ακολούθησε τα όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για αυτήν και για την ανατροφή που έχει πάρει από την οικογένειά της, έδωσε τρόφή για νέα σχόλια αναφορικά με την άτυπη κόντρα των δύο γυναικών.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιώργου Λιάγκα να πάρει θέση, ο οποίος συζητώντας το θέμα με τον Γιώργο Περρή και τους συνεργάτες του, έκανε λόγο για δημοσιοποίηση λεπτομερειών της ζωής της παρουσιάστριας, οι οποίες δεν αφορούν κανένα.

γιώργος λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε στο θέμα της κόντρας ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο instagram, στην οποία έγραφε μεταξύ άλλων:

«Μαμά μου,ποσό χαίρομαι που είσαι εσύ μαμά μου. Που χρησιμοποιώ αυτή την λέξη για να αποκαλώ έτσι εσένα. Εσένα που είσαι ένα φώς για όλους και που η αγκαλιά σου είναι γιατρικό για γνωστούς κι αγνώστους.

Εσένα, μαμά μου, που με έμαθες να παλεύω, να δίνω με όλη μου την ψυχή, να γεύομαι κάθε μέρα της ζωής μου, να είμαι ειλικρινής, να αγαπάω τους ανθρώπους μου, να φροντίζω ,να γελάω δυνατά, να μην σταματάω σε κάθε σκυλί που γαβγίζει να πετάξω πέτρες γιατί θα χάσω το μονοπάτι για τον στόχο μου, να κλαίω στα δύσκολα για να ξεσπάω, να αγκαλιάζω σφιχτά εκείνους που με αγαπούν, να βλέπω τα λάθη μου, να θυμάμαι με τι τρόπο μεγάλωσα, να κάνω τρέλες και να γελάω δυνατά, να μην ξεχνάω την βάση μου, να σέβομαι, να μην πατάω επι πτωμάτων για να καταφέρω αυτά που ονειρεύομαι, να μην λέω ψέματα για να δημιουργώ διαφορετικές εικόνες…

εσύ, που μια ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να μου παρέχεις ό,τι ονειρευόσουν. Μαμά μου,σ’ ευχαριστώ που είσαι εσυ. Είχα καιρό να στο πω δημόσια, αλλά βρήκα σήμερα μια ωραία αφορμή σ’αυτη την έκθεση.
Μακάρι να μπορούσα να γεμίσω τον τοιχο με «σαγαπώ» για σένα.
Εύχομαι να σου μοιάσω αν γίνω ποτέ κι εγώ μαμά»
.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση θεωρήθηκε ως μια απάντηση στα σχόλια που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου για το γνωστό θέμα με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στη συνέντευξή της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχολιάζοντας όλα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει δημοσιοποιήσει τα πάντα γύρω από τη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πόσες φορές μας έχει πει ότι θέλει να γίνει μητερά και πότε θα γίνει μητέρα; Αφορά την Ελλάδα πότε θα γίνει μητέρα η κυρία Καινούργιου;». Όσο για τον Γιώργο Περρή, χαρακτήρισε λάθος το ότι η παρουσιάστρια του ALPHA μίλησε για τη σχέση της με ένα άλλο άτομο, χωρίς τη θέληση του ατόμου αυτού.

«Όλο αυτό είναι λάθος. Δεν μπορεί να μιλάς για έναν άλλο άνθρωπο και να αποκαλύπτεις πράγματα για τη σχέση σας, χωρίς εκείνος να το ξέρει και να το επιτρέπει», είπε ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε πως ήταν λάθος της Καινούργιου να εμπλέξει στην κόντρα τους τη μητέρα της Δανάη Μπάρκα, Βίκυ Σταυροπούλου.

Στη συνέχεια, ακούστηκε ένα ηχητικό απόσπασπα από ένα podcast της Δανάης Μπάρκα, στο οποίο μιλούσε για τη φιλία και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς και με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Όταν η κυρία Μπάρκα φιλιόταν δημοσίως με ένα άνδρα, ο οποίος τύγχανε να έχει σχέση με μια άλλη παρουσιάστρια -ανεξαρτήτως αν ήταν φίλες ή όχι- δεν φανταζόταν ότι θα βρίσκονταν καλοθελητές που θα τραβούσαν βίντεο και θα ακολουθούσε χαμός; Μην το παίζουμε και ανήξεροι…».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ